Aankomend Masterclass 14 december: Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

di 30 nov 2021  |  Bron: HR Academy  |  Auteur: Andries Bongers  |  Trefwoorden: , , ,

Veel organisaties willen graag op een moderne(re) manier gaan belonen en waarderen, maar vragen zich af hoe! Wat kunnen zij doen om zich te onderscheiden in de markt? Hoe kan het beloningsbeleid de bedrijfsvoering en het werkgeversimago ondersteunen? Op welke manier kan de werknemersbeleving worden versterkt?

Een aantal van deze mooie vragen zullen in de Masterclass van HR Academy , op 14 december aanstaande, beantwoord worden. Nieuwsgierig? Er zijn nog plekken beschikbaar! 
Lees meer

Gerelateerd nieuws en/of opinies: Waarom modernisering van arbeidsvoorwaarden hoog op de agenda van iedere organisatie moet staan Waarom modernisering van arbeidsvoorwaarden hoog op de agenda van iedere organisatie moet staan Er zijn steeds meer werkenden t.o.v. niet-werkenden Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap Welke duurzame aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn er en hoe ze te financieren? Bijna de helft van Nederlandse leidinggevenden maakt zich zorgen om de kwaliteit van de output van werknemers door de toename van GenAI tools Finance traineeships: Het pad naar het aantrekken van toptalent Ziekteverzuim in 2024: verzuim daalt, maar werknemers langer ziek door psychische klachten De arbeidsmarkt in 2024: Wat staat ons te wachten? Het gehele HR-Kiosk redactieteam en partners wensen u hele fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2024 Waarom een bedrijfspensioenplan essentieel is voor het aantrekken en behouden van talent Prinsjesdag, een dag met vage voorstellen en toezeggingen Pas een werkomgeving aan op het HR-beleid van de organisatie  ​​​​​​​Vroegpensioen zware beroepen (nog steeds) niet geregeld Kabinet legt concurrentiebeding aan banden Hoe vind je goed personeel in een ruime arbeidsmarkt? Extra taken voor je personeel vanwege krapte, mag dat? UWV: werkgevers passen vaker functie-eisen aan in strijd om personeel De arbeidsmarkt raakt oververhit - Is dat zo en wat doen we er aan?