Disclaimer

De informatie op de website HR-kiosk.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de gepresenteerde informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op HR-kiosk.nl.
Alle relevante informatie op het gebied van "Arbeid" plaatsen wij. Dat kunnen ook voornemens of vooraankondigingen zijn van wetten en richtlijnen, die eerst later ingaan. We maken ook mee dat wetten hoewel geannonceerd (bijvoorbeeld de wet DBA) niet eens doorgaan.
Historie m.b.t. het onderwerp laten we doorgaans staan, zodat u een goede indruk kunt krijgen van de wordingsgeschiedenis.

Externe links op deze website worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van bezoekers bij het zoeken naar informatie. HR-kiosk BV heeft geen controle over en kan geen garanties geven betreffende de inhoud, toepasselijkheid, juistheid, het actueel zijn, beschikbaarheid en voortdurende aanwezigheid van deze externe informatie.
Het opnemen van links naar specifieke informatiebronnen is niet bedoeld om een mate van belangrijkheid te suggereren, noch houdt het goedkeuring of onderschrijving in van enig impliciet of expliciet uitgedrukt standpunt of van enig aangeboden product of dienst.