Onze overtuiging

Wij zijn er van overtuigd dat een goede arbeidsrelatie alleen bestaat als de werkgever en de werknemer weten wat hun rechten en plichten zijn. We publiceren de toepassing van wetten en de regels in begrijpelijke taal op www.hr-kiosk.nl en zorgen dat deze vindbaar en overal voor iedereen toegankelijk is. HR-kiosk.nl is een onafhankelijke kennisbank voor arbeid en wetgeving. Door onze geavanceerde technologie ziet onze bezoeker alleen relevante informatie. Dit biedt unieke mogelijkheden voor het verkrijgen van verdiende aandacht voor u als dienstverlener.

Redactionele formule

Onze content is uniek. De deskundige redactie analyseert en interpreteert de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Deze wordt dan in begrijpelijke taal beschreven en gepubliceerd.
Relevante content van verschillende dienstverleners vormen een aanvulling op de eigen content. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 geredigeerde pagina’s beschikbaar.

Bereik

Met meer dan 55.000 gebruikers  (27% returning), 70.000 sessies en 105.000 pageviews per maand is HR-kiosk.nl de grootste kennisbank voor arbeid en wetgeving die voor iedereen vrij toegankelijk is.
HR-kiosk.nl wordt geraadpleegd door professionals, werkgevers en werknemers.

Inbound- en contentmarketing mogelijkheden (advertentiemogelijkheden)

Wij ontzorgen u bij het realiseren van uw ‘digital strategy’. Bedrijven met een digitale strategie zijn 26 % winstgevender dan bedrijven zonder strategie (onderzoek Capgemini 2016). Het doel is leadgeneratie.
Onze geavanceerde technologie en marketing automation software helpen u bij de conversie van de bezoekers naar prospects zodat uw de sales funnel continue wordt gevoed. Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw eigen business!
 
Onze expertise en unieke content gebruikt u voor het versterken van uw reputatie en het verkrijgen van oprecht verdiende aandacht.
Wij maken uw content geschikt voor publicatie (redigeren, links en foto plaatsen). Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, whitepapers, artikelen, enquêtes en scans. Voor een redelijk tarief schrijven wij eventueel ook een artikel voor u. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, whitepapers, artikelen, enquêtes en scans. Deze wordt in verschillende vormen en op meerdere relevante pagina’s gepubliceerd en SEO geschikt gemaakt.

Banner

Ook bestaat de mogelijkheid om op de voor u belangrijke pagina's een "banner" met uw logo en URL te plaatsen. 
 
Samen bepalen wij welke pagina’s het meeste resultaat opleveren.  Zo beschikken wij over dezelfde functionaliteit als ‘Google Adworks’ voor onze website. Dus bezoekers krijgen alleen die informatie en uw content waar zij in geïnteresseerd zijn.

LinkedIn-verteren© voor professionals

Het maken van een aantrekkelijke tekst om je aan te prijzen als expert is niet altijd even gemakkelijk. Het kost tijd en vraagt vaak om creativiteit. Waarom zou je al deze inspanningen doen als je al een goed profiel hebt op LinkedIn?
Daarom komt www.hr-kiosk.nl je tegemoet en kun je gebruik maken van je LinkedIn profiel op www.hr-kiosk.nl: LinkedIn-verteren©. Meer informatie over LinkedIn-verteren©.

Artikelen van derden

We plaatsen ook artikelen van derden, die niet direct te maken hebben met HR of niet in een specifieke rubriek geplaatst kunnen worden. Deze artikelen plaatsen we in een aparte omgeving van de website al dan niet met een relevante foto en 1 of meerdere links naar een website van de adverteerder.
De advertentie blijft langdurig op de website staan totdat deze niet meer actueel is.

De kosten voor het plaatsen zijn € 120,00 excl. BTW. Wilt u meer weten? Neem contact op met Angeline Brok of Andries Bongers. 

E-mail angeline@hr-kiosk.nl

Bel Andries Bongers 06-53852764


Bezoekersprofiel HR-kiosk.nl


 Figuur 1: De functies die bezoekers van HR-kiosk.nl uitoefenen.
 

Figuur 2:  Vakgebieden waarin de bezoekers van HR-kiosk.nl werkzaam.
 

   
Figuur 3: Branches waarin de bezoekers van Hr-kiosk.nl werkzaam zijn.
 
 
Figuur 4: De omvang van de organisatie waarin de bezoekers van HR-kiosk.nl werkzaam zijn.
 

Wilt u meer weten? Neem contact op met Angeline Brok of Andries Bongers.

E-mail angeline@hr-kiosk.nl

Bel Andries Bongers 06-53852764