Onze overtuiging

Wij zijn er van overtuigd dat een goede arbeidsrelatie alleen bestaat als de werkgever en de werknemer weten wat hun rechten en plichten zijn. We publiceren de toepassing van wetten en de regels in begrijpelijke taal op www.hr-kiosk.nl en zorgen dat deze vindbaar en overal voor iedereen toegankelijk is. HR-kiosk.nl is een onafhankelijke kennisbank voor arbeid en wetgeving. Door onze geavanceerde technologie ziet onze bezoeker alleen relevante informatie. Dit biedt unieke mogelijkheden voor het verkrijgen van verdiende aandacht voor u als dienstverlener.

Redactionele formule

Onze content is uniek. De deskundige redactie analyseert en interpreteert de wijzigingen in de wet- en regelgeving. Deze wordt dan in begrijpelijke taal beschreven en gepubliceerd.
Relevante content van verschillende dienstverleners vormen een aanvulling op de eigen content. Inmiddels zijn er meer dan 2.000 geredigeerde pagina’s beschikbaar.

Bereik

Met meer dan 82.000 gebruikers  (27% returning), 102.500 sessies en 159.000 pageviews per maand is HR-kiosk.nl de grootste kennisbank voor arbeid en wetgeving die voor iedereen vrij toegankelijk is.
HR-kiosk.nl wordt geraadpleegd door professionals, werkgevers en werknemers.

Inbound- en contentmarketing mogelijkheden (advertentiemogelijkheden)

Wij ontzorgen u bij het realiseren van uw ‘digital strategy’. Bedrijven met een digitale strategie zijn 26 % winstgevender dan bedrijven zonder strategie (onderzoek Capgemini 2016). Het doel is leadgeneratie.
Onze geavanceerde technologie en marketing automation software helpen u bij de conversie van de bezoekers naar prospects zodat uw de sales funnel continue wordt gevoed. Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw eigen business!
 
Onze expertise en unieke content gebruikt u voor het versterken van uw reputatie en het verkrijgen van oprecht verdiende aandacht.
Wij maken uw content geschikt voor publicatie. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, whitepapers, artikelen, enquêtes en scans. Deze wordt in verschillende vormen en op verschillende pagina’s gepubliceerd en SEO geschikt gemaakt.
 
Samen bepalen wij welke pagina’s het meeste resultaat opleveren.  Zo beschikken wij over dezelfde functionaliteit als ‘Google Adworks’ voor onze website. Dus bezoekers krijgen alleen die informatie en uw content waar zij in geïnteresseerd zijn.

LinkedIn-verteren© voor professionals

Het maken van een aantrekkelijke tekst om je aan te prijzen als expert is niet altijd even gemakkelijk. Het kost tijd en vraagt vaak om creativiteit. Waarom zou je al deze inspanningen doen als je al een goed profiel hebt op LinkedIn?
Daarom komt www.hr-kiosk.nl je tegemoet en kun je gebruik maken van je LinkedIn profiel op www.hr-kiosk.nl: LinkedIn-verteren©. Meer informatie over LinkedIn-verteren©.
 

Leadgeneratie

De bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw content identificeren wij en krijgen hiertoe toegang na het achterlaten van hun contactgegevens. Deze informatie vormt een lead die bruikbaar is in uw salestraject.
Op uw verzoek krijg u deze marketinginformatie.
 
Wilt u meer weten? Neem contact op met Peter Rooze.

Download de white paper

E-mail Peter Rooze

Bel Peter Rooze 06-51608501


 


Tarievenkaart
 

Tarieven voor ontzorgpakketen

Verschillende ontzorgpakketten helpen u bij het realiseren van uw marketingdoeleinden. Organisaties met eigen deskundigheid en vaste budgetten maken graag gebruik van HR-kiosk.nl. Maar ook organisaties die pas beginnen met digitale marketing kunnen voor een gering van € 295,-- bedrag aan de slag.
 


Bezoekersprofiel HR-kiosk.nl


 Figuur 1: De functies die bezoekers van HR-kiosk.nl uitoefenen.
 

Figuur 2:  Vakgebieden waarin de bezoekers van HR-kiosk.nl werkzaam.
 

   
Figuur 3: Branches waarin de bezoekers van Hr-kiosk.nl werkzaam zijn.
 
 
Figuur 4: De omvang van de organisatie waarin de bezoekers van HR-kiosk.nl werkzaam zijn.
 

Wilt u meer weten? Neem contact op met Peter Rooze


Download de white paper

E-mail Peter Rooze

Bel Peter Rooze 06-51608501