HR-kiosk Services

 

Wij denken niet in problemen, wij denken in oplossingen

 
HR-Kiosk Services: een HR-professional op afroep
 
Heeft u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf medewerkers op de loonlijst staan, dan is het onvermijdelijk dat u te maken krijgt met allerlei zaken op HR-gebied. Vaak is het niet rendabel om een eigen HR-functionaris in dienst te nemen. Kies dan voor HR-Kiosk Services.
 
HR-deskundigheid wanneer u dat wenst
HR-Kiosk Services biedt deskundigheid op het moment dat u dat nodig heeft. U kunt ons inzetten voor allerlei vragen op het gebied van arbeid. Denk hierbij aan de problematiek met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, een gecompliceerd ontslag, een langdurig zieke medewerker waardoor u te maken krijgt met de Wet Poortwachter en re-integratie of de begeleiding van een medewerker die onvoldoende functioneert.
 
Professionele HR-ondersteuning door de beste specialisten
HR-Kiosk Services ondersteunt u op professionele wijze. Wij hebben de beste specialisten op HR-gebied aan ons verbonden. Zij kennen de problematiek rondom arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, personeelsregelingen, belonen en pensioenen en kunnen u antwoorden geven die zijn afgestemd op uw organisatie.

Hoe werkt het?
Meer weten over onze dienstverlening en voorwaarden
 

Neem contact op
Heeft u een concrete vraag of wilt u met ons kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u. 

Contactpersonen:
Andries F. Bongers 06-538 527 64  andries@hr-kiosk.nl
Peter Rooze 06-516 085 01