HR-kiosk Services


Wij denken niet in HR-problemen, wij werken met u samen aan duurzame HR-oplossingen

HR-kiosk Services als geïntegreerd HR-netwerk voor al uw HR-vraagstukken

HR Services helpt organisaties en professionals om het beste uit de mens achter de professional te halen. Menskracht staat bij HR Services in alles voorop en het HR Services Netwerk staat garant voor de ‘moderne’ inrichting en organisatie van de HR-functie. Voor al uw HR-zaken en de daarvoor benodigde invulling van de HR-rollen en HR-taken kunt u bij het HR Services Netwerk terecht. Of het nu gaat om tijdelijke HR-capaciteit, HR-begeleiding of HR-ondersteuning bij het oplossen van HR-vraagstukken op diverse HR-terreinen. Geen HR-vraagstuk is voor u nog langer alleen uw probleem. En we doen het vooral samen, in co-creatie, zodat u zelf ook snel weer verder kunt. In het HR Services Netwerk zoeken en vinden wij. samen met u, een passende (al dan niet tijdelijke) oplossing ‘op maat’ voor in uw organisatie.

 Voor meer informatie kunt u hier onze factsheet bekijken.

HR-Kiosk Services is een geïntegreerde netwerkorganisatie, waarin meerdere experts en professionals op het gebied van HR met elkaar samenwerken om een zo goed mogelijke HR-oplossing voor uw organisatie te realiseren.

De inrichting, organisatie en uitvoering van HR-Kiosk Services vindt plaats vanuit 3 elkaar versterkende en samenwerkende HR-netwerken: 
 
  1. Ascie | www.Ascie.nl
  2. Merknemers |  www.merknemers.nu
  3. HR-kiosk |  www.hr-kiosk.nl
Met daarbinnen een aantal geselecteerde samenwerkende zelfstandige HR-professionals, o.a. over pensioen- en beloningsproblematiek en evaluatie en effectmeting.

Over het Ascie Netwerk: vanuit mensgericht organiseren menskracht voorop


Anders kijken - Anders denken - Anders doen


Met u samen werken wij aan het "Nieuwe HR" waarin Menskracht en Mensgericht organiseren centraal staan. En waarbij we met u samen goed werkgever- en goed werknemerschap in balans brengen, om zo het beste uit de ander en uzelf te halen. Op meerdere HR-domeinen: werk, leren, innoveren, kwaliteit, waarderen en verantwoorden.

En dat alles onder één dak! Van alles bijeen voor het samen creëren en organiseren van de mensinnovaties. Een netwerkorganisatie van professionals, ontstaan vanuit een passie voor de groei en ontwikkeling van mensen, professionals, in teams en binnen organisaties in de relatie met hun omgeving.

Het Ascie netwerk bestaat uit zeer ervaren HR-experts en programmaspecialisten die hun HR-sporen hebben verdiend in o.a. de Zorg, het Onderwijs, lokale Overheid en het Bedrijfsleven. Door de onderlinge samenwerking van deze professionals, die vanuit een opgavegestuurde aanpak opereren, komen zij tot verrassende resultaten.

 Voor meer informatie kunt u hier onze factsheet bekijken.

Over het Merknemers Netwerk: een op maat gemaakt belonings- en arbeidsvoorwaardenpakket


Binden - Boeien - Belonen 


Wij helpen u op alle vlakken met moderne arbeidsbeloning. Dat doen we met een diversiteit aan diensten waarbij flexibiliteit en wendbaarheid de kern vormen, maar meer dan dat nog: we denken vooral met u mee! We zijn daarbij gespecialiseerd in de fiscale- en arbeidsrechtelijke consequenties. Samen komen we daarmee tot een pakket van onderscheidende arbeidsvoorwaarden, waarbij ook kostenbeheersing centraal staat, maar de beloningsstrategie vooral ook afgestemd is op de doelstellingen van uw onderneming.

Wij hebben de kennis, passen die toe en komen onze afspraken na.

 Voor meer informatie kunt u hier onze factsheet bekijken.

Over het HR-Kiosk Netwerk: een HR-professional op het juiste moment


Menskracht organiseren - Menskracht op maat - Menskracht oplossingen


Heeft u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf medewerkers op de loonlijst staan, dan is het onvermijdelijk dat u te maken krijgt met allerlei zaken op HR-gebied. Vaak is het niet rendabel om een eigen HR-functionaris in dienst te nemen. Kies dan voor HR-Kiosk Services.

HR-deskundigheid wanneer u dat wenst

HR-Kiosk Services biedt deskundigheid op het moment dat u die nodig heeft. U kunt ons inzetten voor allerlei vragen op het gebied van arbeid. Denk hierbij aan de problematiek met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, een gecompliceerd ontslag, een langdurig zieke medewerker waardoor u te maken krijgt met de Wet Poortwachter en re-integratie of de begeleiding van een medewerker die onvoldoende functioneert.

Professionele HR-ondersteuning door de beste specialisten

HR-Kiosk Services ondersteunt u op professionele wijze. Wij hebben de beste specialisten op HR-gebied aan ons verbonden. Zij kennen de problematiek rondom arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, personeelsregelingen, belonen en pensioenen en kunnen u antwoorden geven die zijn afgestemd op uw organisatie.

 Voor meer informatie kunt u hier onze factsheet bekijken.

Hoe werkt het?

Meer weten over onze dienstverlening en voorwaarden

Contact opnemen

Bij HR-Kiosk bieden we meerdere mogelijkheden om gemakkelijk contact met ons op te nemen voor al uw HR-gerelateerde vragen. U kunt gebruikmaken van ons HR-vraagformulier of onze WhatsApp-chat. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via e-mail en telefonisch:

E-mail: info@hr-kiosk.nl

 Mobiel: 06-53852764