Hartelijk welkom bij HR-kiosk B.V.!


HR-kiosk.nl is een platform dat waardevolle informatie, advies en ondersteuning biedt bij vraagstukken over menskracht, mensgerichtheid en mensgericht organiseren van Human Resources. We willen bestuurders, management en HR-professionals ondersteunen bij het begrijpen van de complexe wereld van HR. En hen voorzien van de nieuwste inzichten en beste HR-praktijken en zo samen op weg naar het 'Nieuwe HR' in organisaties.

Ons managementteam bestaat uit experts die zich inzetten om HR-kiosk te leiden en te laten groeien in HR-dienstverlening. Ze hebben veel ervaring en kennis op het gebied van HR. We leggen de focus op waardevolle HR-inhoud en het samen opbouwen van een HR-netwerk en gemeenschap van HR-professionals.

We werken ook samen met kennispartners, zoals gerenommeerde HR-organisaties en HR-experts in een HR-adviesnetwerk om een breed scala aan onderwerpen en perspectieven te behandelen. Zo delen we over en weer onze kennis en inzichten om via HR-kiosk.nl geĆÆnteresseerde lezers te inspireren en informeren.

Ons redactieteam zorgt ervoor dat onze inhoud actueel is en blijft, van hoge kwaliteit en relevant. Zij produceren informatieve artikelen en bruikbare tips die je direct kunt toepassen. We streven ernaar om een betrouwbare bron van informatie en advies te zijn voor HR-professionals van alle niveaus.

Bij HR-kiosk geloven we in het delen van kennis en het opbouwen van een gemeenschap. We nodigen je uit om deel te nemen, waar je waardevolle inhoud kunt vinden, kunt communiceren met professionals zoals jij en je professionele ontwikkeling kunt bevorderen.
 

 Ga direct naar: