LinkedIn-verteren©: presenteer je als expert op www.hr-kiosk.nl


foto designed by Freepik

HR dienstverlening is mensenbusiness

De ene mens die we afnemer of klant noemen wordt geholpen door een ander mens die we dienstverlener noemen. Dienstverleners doen er alles aan om menselijk over te komen: empathisch, vriendelijk, geloofwaardig en vakbekwaam. Middels sociale media proberen dienstverleners hun menselijke gezicht te tonen en een goede reputatie op te bouwen.
Deze online reputatie schept vertrouwen in de mensen en verhoogt de geloofwaardigheid van het merk.

Kortom, ook in het digitale tijdperk zijn het de mensen die het bedrijf en het merk maken.

De potentiële klant wil de professional achter het merk zien. In veel gevallen is de professional ook persoonlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Malone en Fiske (The Human Brand, 2013) toonden ook aan dat 'het merk' en 'de mensen achter het merk' onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in de perceptie van klanten. Hoe meer klanten in positieve zin te weten komen over de intenties en competenties van de mensen achter een product, des te loyaler zij aan het merk zijn. Dit principe is verder uitgewerkt door Bryan Kramer in het concept Human to Human-marketing (afgekort H2H).
 

De potentiële klant wil de professional achter het merk zien.


Dit is een van de redenen dat HR-kiosk BV professionals en bedrijven de mogelijkheid biedt om zich als expert te presenteren op www.hr-kiosk.nl

LinkedIn profiel als basis

Het maken van een aantrekkelijke tekst om je aan te prijzen als expert is niet altijd even gemakkelijk. Het kost tijd en vraagt vaak om creativiteit. Waarom zou je al deze inspanningen doen als je al een goed profiel hebt op LinkedIn?
Daarom komt www.hr-kiosk.nl je tegemoet en kun je gebruik maken van je LinkedIn profiel op www.hr-kiosk.nl: LinkedIn-verteren©.

Verder lezen over de mensen zijn het merk:
http://www.marketingfacts.nl/berichten/social-media-en-de-vermenselijking-van-je-merk
http://www.marketingfacts.nl/berichten/menselijk-merk-of-een-mensenmerk
 

Voor wie?

Je wilt gebruik maken van het grote bereik van www.hr-kiosk.nl (82.000 bezoekers per maand) om je te presenteren als expert tegen een gunstige prijs. Je LinkedIn profiel is op orde.

Wat kost het?

HR-kiosk.nl biedt je de mogelijkheid voor € 10,-- (ex. BTW) per maand je te profileren als expert met een persoonlijk profiel op één door jouw gekozen pagina. Maximaal is er ruimte voor 5 experts per pagina. De prijs is afhankelijk van het bereik van de pagina waarop je je wilt presenteren, zie tarieven en aanvullende voorwaarden.
Natuurlijk kun je je op meerdere pagina's presenteren. Na betaling van de factuur, wordt jouw profiel binnen 48 uur gepresenteerd.
De contractduur is minimaal 3 maanden of je kiest direct voor een jaarcontract met 10% korting. De opzegtermijn is minimaal 14 dagen. 


Hoe word je gepresenteerd?

Zie voorbeeld onder:
Maurice Vervoort

Maurice Vervoort

Maurice Vervoort adviseert en ontzorgt bedrijven op het gebied van ziekteverzuim en de complexe materie van de WIA.

Wie hebben het al gedaan?

Zie voorbeelden:  

Waar word ik gepresenteerd

Je kiest zelf de pagina waar je gepresenteerd wilt worden. Je kunt maximaal vijf pagina's kiezen.
Jouw profiel komt onderaan de pagina, zie voorbeeld:
https://www.hr-kiosk.nl/hoofdstuk/ondernemingsraad/ambtelijk-secretaris


Hoe werkt het?

Stap 1

Kopieer de URL van jouw LinkedIn profiel.  Deze moet je naar ons sturen middel het bestelformulier. Bijvoorbeeld
https://www.linkedin.com/in/mauricevervoort

Stap 2 

Kies de pagina of pagina’s van www.hr-kiosk.nl waarop je je profiel wilt plaatsen.
Bijvoorbeeld: https://www.hr-kiosk.nl/hoofdstuk/arbeidsinactiviteit/wet-werk-en-inkomen-naar-arbeidsvermogen-wia/arbeidsongeschiktheid-uitkeringen-iva-en-wga
Kopieer de URL van de pagina’s van www.hr-kiosk.nl en bewaar deze om deze later op te sturen via het bestelformulier (stap 3).

Stap 3


LinkedIn-verteren bestellen
 

Stap 4

Na ontvangst van de bevestiging word je verzocht de factuur te betalen. Na betaling wordt jouw profiel binnen 24 uur gepresenteerd op de door jou gekozen pagina’s.

Mocht je moeite hebben met de procedure, bel dan even en we helpen je verder 06-516 085 01