Duurzaam Werkgeverschap Seminar: 18 november 2021

ma 8 nov 2021  |  Bron: Merknemers.nu  |  Auteur: Andries Bongers  |  Trefwoorden: , , ,

Op donderdag 18 november organiseert HR-Communicatie.nl een interactieve middag in het teken van Duurzaam Werkgeverschap.
Duurzaam Werkgeverschap staat voor de continu aandacht voor werkplezier, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en arbeidsomstandigheden. Een gezond, plezierig en stimulerend werkklimaat is bepalend voor duurzaam succes. De goede mensen op de goede plek krijgen wordt door de digitalisering, vergrijzing en migratie steeds lastiger en kostbaarder. Bewezen voordelen van duurzaam werkgeverschap zijn onder andere verbeteringen in tevredenheid, vitaliteit, productiviteit en innovatiekracht.

Inspirational Talk

Het seminar wordt afgetrapt met een energiek verhaal van Gert-Jan de Groot, algemeen directeur van Maatwerk Arbeidsadvies.
 
Na de aftrap is Esther Flipse namens Merknemers, een van de sprekers die deze middag een kennistafel host: hoe kunnen we vitaliteit borgen in arbeidsvoorwaarden? Een uitgelezen kans voor onderscheidende positionering als werkgever. Esther is gespecialiseerd in het realiseren van een doelgericht en eigentijds beloningsbeleid wat past bij duurzaam werkgeverschap.

Aanmelden?

Het seminar van HR & Communicatie vindt plaats bij Bex* Communicatie in Eindhoven en is gratis toegankelijk voor alle HR & Communicatie Community leden en kennispartners. Aanmelden
 
Lees meer