5 Praktische tips voor werkgevers    HR-Service Overeenkomst 

HR Kiosk BV

Datum laatste wijziging: 12 mei 2020  |  Trefwoorden: HR-serviceovereenkomst, Beloningssysteem, Beloningsstrategie, Personeelshandboek

 

OXYLODammekant 20
2411 CD Bodegraven
Telefoon 0172-616198

Arbeidsvoorwaarden voor iedereen begrijpbaar


Over HR kiosk BV
HR-Kiosk Services biedt een totaalpakket aan diensten

Praktisch HR-advies op afroep
Als ondernemer met personeel  heeft u te maken met allerlei zaken op HR-gebied. Vaak is het voor u niet rendabel om een eigen HR-functionaris in dienst te nemen. Met HR-Kiosk Services haalt u deskundigheid in huis op het moment dat u dat nodig heeft. U kunt ons inzetten voor allerlei vragen op het gebied van personeel. Bijvoorbeeld bij vragen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, de Wet Poortwachter en re-integratie, of begeleiding van een medewerker die onvoldoende functioneert. Dat kan bijvoorbeeld door het inzetten van deskundige begeleiding en coaching of het stimuleren van de ontwikkeling van de medewerker door opleiding en training.
Bij een gecompliceerd ontslag of een zieke medewerker kunnen de kosten fors oplopen. Door gebruik te maken van onze HR-diensten, kunt u dat eenvoudig beperken.
Bij HR-Kiosk Services vindt u de expertise om u op professionele wijze te ondersteunen. De beste specialisten in hun vakgebied hebben zich aan HR-Kiosk Services verbonden. Zij kennen de problematiek over arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, personeelsregelingen, beloning en pensioenen en kunnen u de antwoorden geven, afgestemd op uw organisatie.

HR-kiosk.nl biedt de volgende diensten en producten:
  1. HR-Service Overeenkomst voor al uw vragen.
  2. Quickscan Belonen en Arbeidsvoorwaardenstructuur.
  3. Quickscan over alle Personeelsregelingen.
  4. Modernisering van beloning: budgetbeloningssysteem.
  5. Visie over Personeelsbeleid (Andries Bongers)

Heeft u een concrete vraag of wilt u eens kennismaken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies: 5 Praktische tips voor werkgevers    HR-Service Overeenkomst