FiscFree

Datum laatste wijziging: 19 januari 2016  |  Trefwoorden: ,

 

Industrieweg 8
8440 AN Heerenveen

+31 (0) 513 - 43 30 53

| Blije werknemers door betere beloning

Over FiscFree®

Blije werknemers zijn een ‘must’ voor iedere werkgever. Blije werknemers zijn productiever en zorgen voor tevreden klanten. Werkgevers kunnen werknemers blij maken met een goede beloning en leuke, maar ook nuttige, extraatjes zoals fietsen, iPads en fitnessabonnementen.
Deze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vaak minder zichtbaar en lastig toepasbaar, maar in het kader van een goede beloning wel belangrijk. Bovendien is met de komst van de Werkkostenregeling (WKR) nog veel onduidelijk en zien werkgevers vaak door de bomen het bos niet.
Veel werkgevers en daardoor ook werknemers profiteren daarom nog niet van de kansen die de werkkostenregeling (WKR) biedt. Zo zijn de mogelijkheden voor het vergoeden en verstrekken binnen de WKR een onbekend gebied, helemaal wanneer arbeidsvoorwaarden worden uitgeruild binnen een cafetariaregeling.

FiscFree® zorgt voor blije werknemers en ontzorgt de HR afdeling

Met FiscFree® beheert u simpel uw WKR-budget. U bepaalt de producten (leuke extra’s) die u aan uw werknemers wilt vergoeden en/of verstrekken, zoals bijvoorbeeld fitness, fietsen, vakbondscontributie en computers. Hieruit mag de werknemer kiezen op basis van spelregels die de werkgever van tevoren opstelt. FiscFree® regelt real time automatisch de administratieve- en financiële afhandeling. Dubbel winst dus: lagere administratieve lasten en betere beloning voor uw werknemers!
Daarnaast hebben wij een adviserende rol en nemen we al onze kennis en ervaring mee voor het uitbrengen van een advies.

FiscFree® in de praktijk

Bij Ansaldo Thomassen (wereldwijd 4000 werknemers) was de angst dat de nieuwe werkkostenregeling (WKR) niet kon tippen aan de oude ‘fietsregeling’. Maar het bleek dat binnen de WKR juist veel mogelijkheden zijn om secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Mike Willems, HR Manager bij Ansaldo Thomassen: "Uiteraard draagt het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden bij aan goed werkgeverschap en is het een mooi extraatje dat bijdraagt aan het behoud en de tevredenheid van onze werknemers. Het is in ieder geval een enorm leuke manier om je werknemers iets extra’s te kunnen bieden, en zo wordt het ook echt ervaren. Daarbij is het ook erg plezierig voor ons als werkgever, omdat wij daarbij ook nog eens een besparing op de sociale lasten realiseren. Dat is toch maar mooi meegenomen!"

Kers op de taart

Met FiscFree® geven werkgevers hun eigen invulling aan secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de WKR en worden medewerkers blij gemaakt met fiscaal aantrekkelijke extra’s. Onze huidige klanten vertellen dat met FiscFree® het gehele traject van de aanschaf van secundaire arbeidsvoorwaarden tot en met de administratieve afhandeling goed is geregeld. Een bijkomend voordeel is dat de werkgever maximaal bespaart op de sociale lasten en zich geen zorgen hoeft te maken dat het budget wordt overschreden. FiscFree® vermindert de administratieve lasten, zorgt voor keuzevrijheid en is leuk voor werkgever en werknemer!

Nieuwsgierig naar wat FiscFree® voor u kan betekenen?

Download de white paper

Klant aan het woord

Fiscfree® in de praktijk | kijk hoe het werkt

Nationaal WKR Onderzoek