Van Dantzig Communicatie Partners

Datum laatste wijziging: 6 december 2023  |  Trefwoorden:

Van Dantzig Communicatie Partners Van Dantzig Communicatiepartners versterkt de communicatiekracht van organisaties, mensen en merken. Met ruim 40 jaar ervaring, een van de oudste communicatiebureaus in Nederland. Strategische communicatie en reputatiemanagement zijn de pijlers van onze dienstverlening. Onze opdrachtgevers waarderen onze ervaring en persoonlijke inzet. Voor ons en onze opdrachtgevers betekent dat samen werken aan concrete communicatieve activiteiten en strategische adviezen, die bijdragen aan het realiseren van organisatiedoelstellingen. Relaties met opdrachtgevers kenmerken zich door langdurende verbondenheid en betrouwbare resultaten.

Iedere opgave krijgt maximale inzet en deskundigheid. Daarom werken wij samen met uiteenlopende professionals die als een flexibele schil aan ons bureau zijn verbonden. Per opdracht een deskundig en toegewijd team.

Onze missie

Met onze opdrachtgevers werken wij aan de bewustwording van het beeld en positionering van de eigen organisatie, het ontwikkelen van een sterke corporate identiteit, reputatie- en stakeholdersmanagement. Het versterken van communicatiekracht door strategische advisering en oplossingsgericht denken en doen. Wij streven naar gelijkwaardige en langdurige werkrelaties met onze opdrachtgevers, waarbij wij veel van onszelf én van onze opdrachtgevers eisen.

Lees meer over Van Dantzig Communicatie Partners

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen: All-in-one-loon Communicatie