HR-kiosk wordt vernieuwd. Informatie nog sneller vindbaar

di 9 nov 2021  |  Bron: HR-kiosk Y.Digital  |  Auteur: Andries Bongers  |  Trefwoorden: ,

HR-kiosk maakt kennis over arbeid en wetgeving voor iedereen in Nederland toegankelijk. Deze week introduceert de organisatie haar nieuwste website, voorzien van de laatste inzichten op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Hiervoor werkt de organisatie samen met Y.Digital, specialist in Human Computer Interaction en AI. De jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers krijgen dankzij deze samenwerking meer relevante informatie die nog beter is afgestemd op de persoonlijke situatie.

HR-kiosk heeft een schat aan praktische informatie op haar website. Hiermee helpt de organisatie o.a. HR-functionarissen, administrateurs, juristen, accountants, vakorganisaties, onderwijsinstellingen en natuurlijk ook werknemers snel op weg met alle vragen op het gebied van HR. “Voor gebruikers is het essentieel dat informatie persoonlijk toepasbaar en makkelijk te vinden is”, aldus directeur Andries Bongers van HR-kiosk. “Daarom wilden we de kansen die Artificial Intelligence biedt optimaal benutten.

De AI-functionaliteit zorgt ervoor dat je snel bij de informatie komt

Dr. Ian Fitzpatrick (CTO bij Y.Digital) voegt toe: “Bijna alles wat we online doen wordt gedomineerd door AI. We kennen dit natuurlijk vooral vanuit de retailsector, waar websites je proactief productadvies geven en prijzen dynamisch aanpassen aan de persoonlijke kenmerken van de gebruiker. Bij HR-kiosk.nl gaat het echter om grote hoeveelheden informatie, die vaak ook nog complex is. Dat is waar wij in excelleren. Wij maken het mogelijk om ongestructureerde data  met behulp van AI snel te filteren en op gebruiksvriendelijke wijze toegankelijk te maken via o.a. zoekfuncties op websites, chatbots of bijvoorbeeld de Google Assistent.”

HR-kiosk biedt de eerste artikelen op de website (www.hr-kiosk.nl) gratis aan en het is nog steeds mogelijk om kosteloos vragen te stellen. Steeds meer bezoekers gebruiken de content veelvuldig. Daarvoor rekent HR-kiosk een vergoeding van € 195,00 per jaar. Gebruikers krijgen hiervoor het hele jaar door onbeperkt toegang tot de actuele informatie op de website. Grote bedrijven en organisaties met meerdere gebruikers krijgen een aangepast tarief.

Vragen: Andries Bongers, info@hr-kiosk.nl