Wij zijn trots op een nieuwe ontwikkeling in HR-kiosk

zo 15 okt 2023  |  Bron: HR-kiosk  |  Auteur: Jan H.M. Hendriks  |  Trefwoorden: , , ,

AI-functie geïntegreerd 

We hebben namelijk een ChatGPT-functie geïntegreerd in onze HR-kennisbank, waardoor het delen van kennis en het bevorderen van kennisproductiviteit nog eenvoudiger en efficiënter wordt.
Dankzij een geavanceerde AI-technologie is deze verbeterde ChatGPT versie in staat om allerlei vragen te beantwoorden op HR-gebied. Of je nu een HR-professional bent of gewoon interesse hebt in het HR-vakgebied. Jouw virtuele assistent HR-Kiosk ChatGPT staat klaar om je te helpen met je vragen.

Kennisdelen

Tot nu toe waren bezoekers afhankelijk van statische informatie en moesten ze gericht zoekend door vele pagina's tekst “bladeren” om de gewenste antwoorden te vinden. En, toegegeven, 20.000 pagina’s informatie is wel veel! Nu kunnen bezoekers eenvoudig hun vraag stellen aan HR-Kiosk ChatGPT en snel een passend antwoord krijgen. De antwoorden zijn ook steeds professioneel gescreend.
Met geavanceerde algoritmen kan HR-Kiosk ChatGPT de context beter begrijpen en relevante informatie bieden op basis van uw vraag (prompts) en toelichting.
Dit bespaart tijd en zorgt er ook voor dat er bij een beantwoording direct toegang is tot de meest actuele en nauwkeurige informatie.

Kennisproductiviteit

Een van de belangrijkste doelen bij HR-Kiosk is het bevorderen van kennisproductiviteit binnen organisaties. Door AI te integreren in onze kennisbank, kunnen we dit doel nog beter realiseren. Bezoekers kunnen nu sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot de benodigde actuele informatie, wat leidt tot een meer efficiënte besluitvorming en een hogere productiviteit.
Bovendien stelt HR-Kiosk ChatGPT ons in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen in welke onderwerpen onze relaties het meest geïnteresseerd zijn en welke gebieden mogelijk extra aandacht vragen. Hierdoor kunnen we onze kennisbank voortdurend verbeteren en relevante content aanbieden, die voldoet aan de behoeften van onze bezoekers.

Zorgvuldige toepassing

Uiteraard ontslaat dit je niet als HR-consultant c.q. HR-adviseur om zorg te dragen voor een zorgvuldige toepassing van de AI-functie. Je hebt een goede keuze van sleutelwoorden (prompts) gemaakt, de check met actuele literatuur en/of publicaties ontbreekt niet, maar de review maakt het advies pas echt tot een advies wat gedeeld kan worden met de 'buitenwereld', in engere zin de opdrachtgever van het advies.

AI is een dankbare aanvulling op het HR-werk, een aanvulling op de expertise die de HR-professionals hebben opgebouwd. De komst van AI vergt inderdaad wel dat HR-mensen zich gaan verdiepen in AI en hoe ze daarmee als aanvullende input kunnen omgaan.

Templates

We zijn bezig om al deze zaken nog slimmer in te passen binnen de AI-functie door HR-templates te ontwerpen en de AI-functie nog meer te koppelen aan de HR-catalogus en de talrijke brondocumenten binnen HR-Kiosk. AI zal daardoor ook een zelflerend effect geven en wordt de betrouwbaarheid van de analyse en voorspelling ook steeds beter.

Maar kortgezegd A.I. blijft een hulpmiddel; maar wel een heel handig hulpmiddel. HR-kiosk ChatGPT is gekoppeld aan 20.000 pagina's aan teksten van onze HR-website en natuurlijk ook aan de cloud van het world wide web. Maar nog steeds, ook als u de juiste prompts opgeeft, wordt u uitgedaagd om een persoonlijke noot aan het document toe te voegen of aan uw specifieke situatie aan te passen.

Beveiliging en privacy

Uiteraard houden wij ons aan de privacy wetgeving en is alle informatie die we gebruiken volledig ontdaan van persoonlijke kenmerken.

Bezoekers kunnen zelf een AI-ervaring opdoen

Met een 'eigen' proefabonnement kunnen bezoekers direct toegang krijgen tot HR-Kiosk ChatGPT en profiteren van de voordelen die deze virtuele assistent te bieden heeft. Of je nu individueel werkt of deel uitmaakt van een organisatie, HR-kiosk ChatGPT kan een waardevol hulpmiddel zijn in het verbeteren van je HR-kennis en -praktijk.

Wacht niet langer en ontdek zelf de kracht van AI

Registreer je vandaag en maak zelf kennis met ChatGPT, jouw persoonlijke HR-assistent.

We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij over deze nieuwe ontwikkelingen!
En mocht je toch nog aarzelen en wil je eerst meer informatie: schrijf je dan in voor het Webinar HR-Kiosk Chat GPT en HR-Kennisontwikkeling in onze Evenementenkalender.