HR-kiosk.nl
Rubrieken
Arbeid Arbeidsinactiviteit Arbeidsrecht Bedrijfsparen Beëindiging dienstverband Belonen Beloningscomponenten en vergoedingen CAO Categorieen werknemers Coronavirus Deeltijd Employee Benefits Flexibele arbeidsvoorwaarden Gedrag en veiligheid Kindregelingen Loon- en inkomstenbelasting Ondernemingsraad Opleidingen Pensioenen Personeel & Organisatie Tabellen Vakantie en verlof Veranderingen Vervoer Werken elders Werkgeverslasten Werkkostenregeling Werkloosheid Werving & selectie Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) Belastingplan 2022 SPAWW Stichting Private Aanvulling WW en WGA Boeken en literatuurlijst Arbeidsmarkttoeslag Veranderingen 2024 Meest gelezen onderwerpen van de afgelopen maand Loonstrook Wet Toekomst Pensioenen Wet Toekomst Penioenen Veranderingen 2025
Nieuws Opinie Opgaven Vraagbaak
Services
Onze oplossingen Hoe werkt het? Het aanbod Contactformulier
Contact

Gezonder eten op het werk

do 5 apr 2018  |  Bron: Velema  |  Auteur: Fred Barkhuis  |  Trefwoorden: Maaltijd, Gezond

Door het ontwikkelen van het gezonde bedrijfsrestaurant zijn verschillende strategieën getest om gezonde keuzes makkelijker te maken, zonder ongezondere opties weg te halen. Deze strategieën worden ook wel ‘nudges’ genoemd.
Lees meer

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen: Maaltijden Consumpties Voeding
Gerelateerd nieuws en/of opinies: Ondernemer moet anderhalve ton belasting betalen wegens gratis lunch Wanneer heeft een medewerker recht op een maaltijdvergoeding? Restaurants Faculteit Bouwkunde TU Delft over op volledig vegetarisch aanbod Coronahandreiking helpt bedrijven met veilig en gezond werken Tips gezond thuiswerken Goed werk, werkt goed! Meer bewegen Subsidieregeling eerlijk, gezond en veilig werk van start Voedingsgewoontes 2019 in kaart Afwisselend zitten en staan is gezond Werkt u mee aan een gezond(er) bedrijfsrestaurant? Btw op eten van de zaak wordt aangepast Preventieakkoord belangrijke stap voor gezonder Nederland Snelfietspad is duurzaam, gezond én filevrij Healthy Working Community Manager doet te weinig om werknemers gezond te houden Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten Drukke baan en toch fit blijven Gezond en gelukkig 2018 Werkomgeving aantrekkelijk maken voor jongeren
Vorige Overzicht Volgende

HR-kiosk.nl
  • Adverteren
  • Trefwoorden
  • Afkortingen
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Privacy statement
  • Algemene Voorwaarden
  • Over ons
  • Partners
  • Redactie
  • Oplossingen
  • Managementteam
  • Neem contact op