Bedrijfsrestaurant


1. Arbeidsvoorwaarden (primair, secundair, tertiair)   20 maart 2009
16 november 2021  |  , , , , , , ,
... is eerder gericht op het 'welzijn' van de werknemer dan op zijn portemonnee. Voorbeelden zijn het bedrijfsrestaurant (verkoop etenswaren onder de inkoopprijs geeft problemen met de fiscus), goede ...

2. Maaltijden   20 maart 2009
17 januari 2024  |  , , , , , , , , , , , ,
... Geen BTW-aftrek bij verstrekte maaltijden Lunchtijd naar 2 uur? Naslag Prijzen in bedrijfsrestaurants gestegen Niet alle werknemers eten achter bureau Werknemerstevredenheid ...

3. Stapelbaan   30 november 2011
5 april 2018  |  , ,
... een schoonmaakmedewerker die 10 uur in de week schoonmaakt en 10 uur in de week in het bedrijfsrestaurant werkt en elders nog een contract heeft voor 20 uur. Advies SER 2013 In de ...

4. Werkdruk en werkstress   3 oktober 2009
24 november 2020  |  , , , ,
... in de tijd van de baas heeft geen hoge prioriteit. En opmerkelijk, gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant staat op de laatste plaats. 1 Op basis van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen ...

5. Werkt u mee aan een gezond(er) bedrijfsrestaurant?   8 februari 2019
11 februari 2019  | AWVN  | Fred Barkhuis  | 
Steeds meer werkgevers zien voor zichzelf een rol in het stimuleren van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van hun werknemers. Omdat daarmee arbeidsuitval, ziekteverzuim en verlies aan ...

6. Gezonder eten op het werk   3 april 2018
5 april 2018  | Velema  | Fred Barkhuis  | ,
Door het ontwikkelen van het gezonde bedrijfsrestaurant zijn verschillende strategieën getest om gezonde keuzes makkelijker te maken, zonder ongezondere opties weg te halen. Deze strategieën ...

7. Gezonder kunnen we het niet maken, wel duurder   13 mei 2019
15 mei 2019  | Rob Baan  | Andries Bongers  | , , , , ,
Ons bedrijfsrestaurant was niet heel anders dan dat van andere. Mijn werknemers kwamen er na hard werken zitten, kregen van ons een bak soep en koffie of thee, aten hun meegebrachte boterhammen en ...

8. Werknemer verkiest goede werkplek   30 juli 2017
1 augustus 2017  | Allesoverhr.nl & Mercer  | Fred Barkhuis  | , , ,
... cruciale rol spelen om de lichamelijke en mentale werkdruk te verminderen. Gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant staat allesbehalve ...


8 items