SOM    White paper 


Dienstverlening

Datum laatste wijziging: 30 december 2015  |  Trefwoorden: Loon- en inkomstenbelasting, Loonbelasting

In het kleinbedrijf ontbreekt vaak de kennis én tijd om een degelijk personeelsbeleid te voeren, ter gevolg ontstaan er hoofdpijndossiers die ondernemers dwingen om dure krachten zoals juristen of HR-adviseurs in te huren. Onze dienstverlening biedt een oplossing voor dit probleem, onze werkwijze is gericht op het vóórkomen van dergelijke hoofdpijndossiers door de proactieve werkwijze van onze adviseurs.  Salaris Onder Meer, uw loonstrookje is slechts het topje van de ijsberg!
 
Onze dienstverlening Salarisadministratie is specifiek gericht op het kleinbedrijf. Onze ervaren specialisten staan garant voor de juiste pakketkeuze, een succesvolle implementatie van het systeem en een efficiënte salarisproces. De digitalisering van uw administratie en personeelszaken biedt u een solide basis om een gedegen personeelsbeleid te voeren én stellen onze adviseurs in staat om proactief te werk te gaan. Als laatste staan wij garant voor uw gemoedsrust en die van uw personeel, met alle vragen kunt u en uw medewerkers terecht bij onze helpdesk.
 
Wilt u concreet weten wat SOM voor u kan betekenen? Doe de salarisadministratiescan! Onze adviseurs scannen uw volledige salarisadministratie op eventuele verbeterpunten, waardoor wij in kaart brengen welke toegevoegde waarde wij u kunnen leveren. Wij checken of u:
  1. Aanspraak kan maken op premievrijstellingen, -kortingen of subsidies;
  2. Niet teveel belasting betaalt;
  3. Volledig gebruik maakt van de werkkostenregeling;
  4. Niet teveel of te weinig betaalt aan sociale premies;
  5. Personeelsdossier op orde is;
  6. De cao correct uitvoert!

Voor meer informatie, bezoek onze website, lees onze blogs of download de whitepaper.  


Download de white paper

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies: SOM    White paper