Quick scan Belonen en Arbeidsvoorwaardenstructuur    Dienstverlening 

SOM

Datum laatste wijziging: 22 december 2015  |  Trefwoorden: Loonbelasting, Loon- en inkomstenbelasting, Salarisadministratie, Personeelsbeleid

 

Verrijn Stuartweg 26b
1112 AX Diemen

+31 (0)20 - 663 0 138

​SOM, één loket voor alle HR-zaken

Over SOM

Salarisadministratie, Personeelszaken en Personeelsbeleid zijn voor het MKB, ook door de steeds veranderende wetgeving, een moeilijke materie geworden.
Als ondernemer is het moeilijk om tijd te vinden om kennis van deze complexe wetgeving te verkrijgen, te onderhouden én in de praktijk te brengen. Neem bijvoorbeeld alle stappen vóórdat een werknemer de eerste loonstrook ontvangt*. De weg tussen het opstellen van een vacature en het daadwerkelijk in dienst treden van een nieuwe werknemer is lang én zit vol met juridische valkuilen. 

Niet alleen salarisadministratie

SOM biedt niet alleen salarisadministratie maar ook alle HR activiteiten via haar professionals van HR-adviesbureau Inveon. Daardoor  bieden  wij meer dan alleen een loonstrookje. Wij weten welke stappen er gezet worden bij de aanstelling van  een nieuw  talent. Ook ondersteunen wij het digitaliseren van de administratie, onze helpdesk beantwoordt alle vragen én onze adviseurs bieden  de benodigde expertise van personeelszaken. Onze multidisciplinaire aanpak is gericht op het vóórkomen van hoofdpijndossiers. Het loonstrookje is immers slechts het topje van de ijsberg.

SOM, één loket voor alle HR-zaken.
 

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies: Quick scan Belonen en Arbeidsvoorwaardenstructuur    Dienstverlening