Opinies    CKC Seminars 


High Performance Lifestyle, hard werken en toch vitaal blijven

Datum laatste wijziging: 11 november 2019  |  Trefwoorden: Duurzame inzetbaarheid, Vitaliteit

Een programma voor vitaliteit gebaseerd op inzichten uit de topsport


Peter Rooze en Henk Kraaijenhof

U heeft de uitdaging aangenomen, u werkt dus u leeft. Energiek en vol tempo. U kijkt niet op een uurtje. Uw collega's, vrienden en familie gaan routinematig mee in het strakke ritme van het werk: het lijkt wel topsport!
Signalen van stress en onthechting volgen. Niet zeuren gewoon doorgaan. Dan wordt het tijd voor een tempowisseling en dus bezinning: Een High Performance Lifestyle. 
Met een High Performance Lifestyle ben je in staat om hard te werken en toch te genieten van het leven. Je leeft doelgericht. Je bent je van bewust van je belastbaarheid, de stress en je weet tijdig rust te nemen om te herstellen.

Mens sana in corpore sana

High Performance Lifestyle is niet alleen gericht op een gezonde geest in een gezond lichaam, ook de organisatie van je werk enprivé wordt ingericht om topprestaties te leveren.

Meten is weten

Handige apps zijn beschikbaar voor energiemanagement: energie verzamelen, doseren, richten en herstellen.  Hulpmiddelen voor het bepalen van je grenzen opdat overbelasting wordt voorkomen.

Succestraject

Het High Performance Lifestyle programma bestaat uit bijvoorbeeld een voorlichtingsbijeenkomst, vijf onderdelen en coaching. Het programma is geschikt voor organisaties en individuen.
Ervaringen uit de topsport vormen de basis voor het programma.Meer informatie:
Peter Rooze
06-51608501
peter@innoverenmetpersoneel.nl

Download de white papers 'de kunst van het presteren'
 

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies: Opinies    CKC Seminars