HR Transformatie Zorg Themasessies    Bonte Bij 


HR Transformatie Zorg Keynotes

Datum laatste wijziging: 15 februari 2018  |  Trefwoorden: HRM, Zorg, Transformatie


De volgende Keynotes worden aangeboden:

Hoe ziet de zorg eruit in 2030 en hoe komen we daar?

Een ‘Mindshift’ voor het bestuur en HR Een goede gezondheid. Dat is wat we allemaal willen. En dan misschien ook langer leven: 160 jaar, 200 jaar of misschien wel onsterfelijk? In de wereld van morgen krijgen we sensoren in ons lichaam die ons kunnen waarschuwen voor een hartaanval. En kunnen we onze cellen die verouderen vernieuwen. We openen deuren met onze hersenchip en wissen herinneringen die we maar al te graag willen vergeten. En met een 3D geprinte huid, virtual reality lens en robotarm zijn we sterker dan ooit. We krijgen robots in de zorg en misschien zal het einde van het leven een keuze in de wereld van morgen zijn. Maar willen we dat wel? 
Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt ons mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Hij staat stil bij de gevolgen van robotisering voor het aantal banen in de zorg en uw personeelsbeleid. Wat dit vraagt van bestuur en HR en welke ‘Mindshift’ ons te wachten staat. Kortom, mis deze keynote over de toekomst van de zorg niet!

Richard Van Hooijdonk
Internationaal topspreker, Trendwatcher en Futurist

 

Waarden Gedreven Leiderschap, een wenkend perspectief

Waarden gedreven leiderschap betekent niet van bovenaf of onderop sturen, maar van binnen-uit. Vanuit verbinding samen een beweging maken om met elkaar als organisatie de goede kant op te gaan en de afgesproken resultaten te behalen. Hierbij is de mens zelf, de bron van inspiratie en kracht om daadwerkelijk te veranderen. Anthonio zal ons meenemen vanuit filosofische perspectieven, werkervaring en levenslessen. Als bestuurder van een TBS Kliniek, Jeugdzorg instelling en de Ggz/Verslavingszorg, maar ook als docent en vader zal hij zijn eigen worsteling, de keuze voor kwetsbaarheid en de uitkomsten met ons delen.
De deelnemers zullen met nieuwe inzichten en inspiratie morgen aan de slag kunnen gaan. 

Prof. dr. Gabriël Anthonio
Bijzonder Hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de, Rijksuniversiteit Groningen en Voorzitter Raad van Bestuur, Verslavingszorg Noord-Nederland

 
Meer informatie en aanmelden

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies: HR Transformatie Zorg Themasessies    Bonte Bij