HR2020 TheNextLevel    HR-kiosk.nl content creatie 

Brand New Content

Datum laatste wijziging: 6 november 2015  |  Trefwoorden: Content, Online

 

B-Amsterdam
Johan Huizingalaan 763A
1066 VH Amsterdam

+31 (0)6 - 45 08 62 62

De brug tussen journalistiek en marketing 

Over Brand New Content

Internet vraagt om profilering. Maar goede teksten maken is niet altijd even gemakkelijk. Soms ontbreekt de tijd. Op andere momenten de inspiratie. Hoe zorg je ervoor dat het verhaal van je organisatie wordt gelezen door je klanten?
 
Daar helpen wij je mee.
 
Wij zijn Hester Otter en Saskia Bogaart  van het (online) tekst- en communicatiebureau Brand New Content. We combineren tien ervaring in de landelijke dagbladjournalistiek met tien jaar ervaring als copywriter en webredacteur. Onze focus: seo, branded journalism, contentmarketing en social media management.

Trainingen Schrijven voor Internet

We geven trainingen aan bedrijven in het maken van interessante blogs, goede whitepapers, het schrijven voor internet (seo) en social media.
 

Content creatie uitbesteden

Ook besteden bedrijven de content creatie aan ons uit. Ingewikkelde materie maken wij toegankelijk voor je klanten. Zodat zij precies weten waarom ze bij jou moeten zijn. We brengen graag bijzondere verhalen van je organisatie onder woorden. En combineren dit met seo, zodat je online steeds beter wordt gevonden.
 

Meer impact op social media

Daarnaast monitoren we social media voor organisaties. We verwijzen naar blogs en nieuwsberichten. En we zorgen we voor meer impact op social media, door in te haken op de actualiteit.
 
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Bekijk hoe wij jouw organisatie kunnen ontzorgen op het gebied van redactie. Of bel ons op 06 45 08 62 62. 
 

Gerelateerde artikelen en/of partner bijdragen:
Gerelateerd nieuws en/of opinies:


 HR2020 TheNextLevel    HR-kiosk.nl content creatie 
Brand New Content

Brand New Content

De brug tussen journalistiek en marketing
Content creatie   |   Workshop